Stålprofiler

Stålskenor, gipsreglar och stålprofiler för hantverkare och hemmafixare som vill bygga med kvalitet. 

Sätt väggar med rätt stålprofiler och stålreglar

När du letar efter gedigna stålprofiler och stålreglar är du varmt välkommen till oss! Här finns både stålskenor, gipsreglar och stålprofiler som bland annat hjälper dig att bygga icke-bärande väggar och andra konstruktioner. Här finns även hörn, hörnskydd och anslutningsdelar. Vi kan också hjälpa till med träreglar, och beställer hem det material du behöver för ditt renoveringsuppdrag eller byggprojekt.

​​​​​​​Eftersom vi är en oberoende trävaruhandel är det du och vi tillsammans som bestämmer sortiment och utbud. Det gör också att vi kan välja leverantör helt efter det kvalitetstänk och kundservice som vi vill erbjuda dig och andra kunder. Dessutom finns det både skruv och spik, och behöver du beräkna hur mycket material och antal skruvar som behövs, så kan du få hjälp med det också.

Vill du ha hjälp med idéer och goda råd?

Välkommen in i butiken så kan du få hjälp med att diskutera ritningar, material och vilka stålprofiler eller stålreglar som blir bäst. Vi ses i butiken – eller så kontaktar du oss genom ett meddelande eller enkelt telefonsamtal.


Exempel på stålprofiler och stålskenor från vårt sortiment

Kontaktuppgifter


Butiken i Onsala:

Butiken i Väröbacka