Skivmaterial

Spånskivor, plywood, MDF-skivor, träullsskivor och cementbundna skivor för stora och små byggprojekt. 

Några exempel ur vårt sortiment för skivmaterial

​​​​​​​Brett och kvalitetsmedvetet utbud av skivmaterial

Vi klarar din skiva – oavsett material. Hos Värö Trä finns både produkter till renovering, ombyggnationer och nybyggnationer för professionella hantverkare såväl som till dig som vill realisera byggprojekt själv. Skivmaterial används till en rad olika byggprojekt: väggar, möbler, skåpsidor, luckor samt tak, golv och baksidor på bokhyllor är bra några exempel. Det finns ingen gräns för användningsområden och det finns också ett stort utbud av olika material, helt beroende av vad du behöver och vill bygga. Skivor tillverkas också i olika standarder. Är du det minsta osäker på vad du behöver eller vill ha råd om vad som kan vara rätt material för den garderob eller det innertak du vill bygga, är du varmt välkommen att fråga oss.

Spånskiva, plywoodskiva, träullsskivor eller cementbundna spånskivor?

Olika byggprojekt behöver olika material. Två av de vanligaste skivmaterialen är spånskiva och plywoodskiva. Den första, spånskivan, är mångsidig, lätt och ofta prisvärd. Plywoodskivan är lättarbetad med skruv, men kan vara svår att såga snyggt. Den är dock både tålig och mångsidig, men tänk på att det finns olika behov av plywoodskivor om det handlar om ett utomhusprojekt eller inomhusprojekt. Vi har ett stort utbud av båda materialen. Du hittar även ett brett utbud av spånskivor i olika kvaliteter som kan användas både till innertak, golv eller olika möbelprojekt. För dig som letar efter skivmaterial som ska stå emot brand är det bästa valet cementbundna spånskivor, behöver du både skydd mot brand och ljud är träullsskivor oslagbara. Båda varianter finns i våra butiker tillsammans med skivmaterial som MDF-skiva, limfog, lamellträ och flerskiftsskivor.

Vill du ha hjälp med idéer och goda råd?

Oavsett om du är professionell hantverkare eller privatperson är du välkommen till någon av våra butiker för att få hjälp med att diskutera ritningar, material och vilket skivmaterial du behöver. Vi ses i butiken – eller skicka ett meddelande till oss direkt.

Kontaktuppgifter


Butiken i Onsala:

Butiken i Väröbacka