Spiro

Spirorör, muffar, imkanaler, iskjutdelar och rör för dimensionsförändring när du bygger ventilationssystem.  

Spiro och spirorör i ett stort utbud av dimensioner

Bra ventilation är lika med bra inomhusmiljö där du snabbt kan få bort matos efter matlagning och förhindrar att kondens, fukt och mögel kan skada huset. Speciellt badrum behöver effektiv ventilation, men ventilationen ska överlag ta in tillräckligt med utomhusluft och se till att luftcirkulationen i huset blir hälsosam. En bra ventilation är också en viktig del i en effektiv uppvärmning. Satsa alltså alltid på kvalitet när det handlar om ventilation, ta gärna in en exepert och se över alla möjligheter och föreskrifter kring ventilation innan du väljer hur du bygger upp eller bygger om ditt ventilationssystem.
​​​​​​​

Från andlock till renslucka och spirorör

Med spirorör får du grunden till ett flexibelt och tätt ventilationssystem. I våra butiker i Väröbacka och i Onsala finns ett brett utbud av längder, delar och dimensioner för att sätta ihop ett komplett ventilationssystem till större och mindre byggprojekt. Det gör att både du som är professionell VVS-tekniker och hantverkare eller privatperson kan hitta allt som behövs på ett och samma ställe. Här finns också muffar, andlock, påskjut-iskjut-delar, rördelar för dimensionsförändring, imkanaler, nippel samt rörböjar i olika dimensioner och vinklar. Vi hjälper dig att ta fram det ventilationsmaterial du behöver och har också tillsammans med rör och isolering och ett stort utbud av ventiler.

Vill du ha hjälp med idéer och goda råd?

Välkommen in i butiken så kan du få hjälp med att diskutera ritningar och material till din ventilationslösning. Du kan lämna en offertförfrågan eller hälsa på oss i butikerna i Onsala eller Väröbacka. Vi ses!

Några exempel på produkter från vårt spiro- och ventilationssortiment

Kontaktuppgifter


Butiken i Onsala:

Butiken i Väröbacka