Om en oberoende byggvaruhandel

En byggvaruhandel för kundrelationer sedan 1972

”Det bästa för kunden” har varit Värö Trä:s motto och filosofi sedan starten. Hos oss ska du alltid hitta kvalitetsprodukter till rimliga priser, så att du kan göra trygga material- och produktval. Det ger i slutändan ett bättre resultat. Vägen dit har redan från början gått genom att vara oberoende och självständig som byggvaruhandel. Det innebär att vi själva väljer de leverantörer vi vill arbeta med och tar in de produkter du och andra kunder vill ha, behöver och efterfrågar. Det innebär att också att vi kan göra special-beställningar eller se till att snabbt få hem varor när det krävs. 

Här hittar du alltid service och goda råd

Att diskutera olika lösningar, ge goda råd eller hjälpa till med en specialbeställning är vardag i våra butiker och grundläggande kärnvärden i den affärsidé som har byggt Värö Trä. Vi är gärna en del av ditt team när du, som proffs eller som privatperson, vill renovera, bygga om eller bygga nytt. Oavsett stort eller litet byggprojekt kan du hitta kunniga bollplank och få användbara inspel av vår personal. Det gör att du inte bara får ett offertpris tillbaka, utan även ett par extra frågor som kan göra att du hittar en ännu bättre lösning. Efter över 50 år som lokal byggvaruhandel har vi goda kontakter och stort kontaktnät av hantverkare och specialister inom olika områden. Det gör att vi kan ge dig kunskap du behöver och enkelt ta reda på ytterligare information när du vill. Det är en del av vårt jobb att ha god kunskap om byggregler och föreskrifter, och vi tar det ansvaret på allvar. Vi gillar helt enkelt att hjälpa till. 

 
Två butiker i Väröbacka och Onsala

Värö Trä drivs av Jan och Stefan Larsson och har sedan starten varit, och är än idag, ett familjeföretag. Idag består Värö Trä av två butiker i Väröbacka och Onsala med totalt tio anställda. Vi brinner för att se till att du som kund alltid får det byggmaterial du behöver till ditt bygg- och renoveringsprojekt. Våra butiker är en plats för frågor och diskussioner, och du som kund ska alltid känna att vi har tid för dig. För det har vi. KontaktuppgifterButiken i Onsala:

Butiken i Väröbacka