Sortiment hos Värö Trä

Välj en oberoende byggvaruhandel för stort utbud, specialbeställningar och personlig service.

Bruk

Allt du behöver för fasadputsning, cementgjutning och lagning av väggar. Kvalitetsbruk och betongrecept minskar risk för sprickbildning. 

Grundmaterial

Allt det du behöver för att sätta en god och hållfast grund. Här hittar du bland annat ameringsjärn, rör för markavlopp och dränering, leca-block och cellplast.

Isolering

Med Isover får du en isolering som håller över tid. Här finns kompletta isoleringssystem för både cellplast och mineralull.

Papp & plast

Rätt tätskikt med grålumppapp, underlagspapp, ytpapp, byggfolie, tätplast, ångbroms eller säkerhetsväv. Allt hittar du hos oss.

Takavvattning

​​​​​​​Hängrännor, stuprännor och alla tillbehör som krävs för effektiv takavvattning. Här finns lösningar för både sommarstuga och villor samt större fastigheter.

Skivmaterial

Plywoodskivor, spånskivor och träullsskivor är bara några exempel på skivmaterial hos oss. Du hittar ett stort utbud av material och standarder.

Spiro

Dimensionera ditt ventilationssystem hos oss. Takhuvar, böjar, spirodelar och spirorör samt ett stort utbud av ventiler.

Stålprofiler

​​​​​​​Stålreglar, stålskenor, stålprofiler, gipshörn och gipsreglar. Allt du behöver i en rad olika kvaliteter. 

Trämaterial

Virke, trall, lister och trämaterial för stora och små byggprojekt. Här hittar du ett stort utbud av träsorter och dimensioner.

Tryckimpregnerat

Tryckimpregnerat virke för dig som letar efter motståndskraftigt trä. Vi erbjuder ett stort utbud med en rad olika dimensioner och längder.

Takpannor

​​​​​​​Takpapp, takisolering, takplåt och takpannor för att du ska kunna lägga tak som håller länge. Här finns ett stort sortiment av kvalitetsprodukter.